Tudatos táplálkozás mindennap

Kik vagyunk mi

A foodmethods azért jött létre, hogy biztosítani tudjuk a tudatos táplálkozás mindennapi igényeit, az általunk képviselt magas minőségi szintnek megfelelően. A hivatásunk az életünk, ezért a minőség a küldetésünk.
+
törzsvásárló
+
Heti étel rendelés
+
diétás desszert
Profi szakács
Foodmethods logó

Foodmethods by ToZo

A cég alapítója, a fitneszipar területén sokéves szakmai tapasztalattal, sportolói múlttal és edzői munkássággal rendelkező Tóth Zoltán “Tozó”  Mr.Universe, saját és egyedi látásmódjára alapozva építette fel több sikeres vállalkozását, ezek tökéletes kiegészítője és új szerves része a Foodmethods. Vendéglátóipari végzettsége által régi nagy vágya volt, hogy létrehozzon egy magas minőségi követelményeknek és egyéni igényeknek megfelelő egészséges, ízletes ételeket készítő vállalkozást.

A hatékonyság és siker kulcsa ugyanis nem csupán a rendszeres mozgásban, minőségi táplálékkiegészítők fogyasztásában rejlik. A tudatos táplálkozás alapvető fontosságú, ezek együtt pedig egy olyan komplex rendszert alkotnak, amiben a sokéves tapasztalat és az egyedi látásmód nélkülözhetetlen tényező.

A foodmethods-ot az alapanyagok precíz kiválasztása, az ételek gondos, szakértői elkészítése jellemzi, mely részben családi összefogáson alapul.

Ételeinket egyfajta “sokkoló hűtés” technológiával látjuk el, ami annyit jelent, hogy a 
frissen készült még forró ételeket egy olyan hűtőbe tesszük, ahol a hőmérséklet mindig fagypont körül van és a folyamatos levegő keringetés mellett az étel rövid idő alatt teljesen lehűl. Így meg tudjuk őrizni minőségüket, ízüket, tápértéküket és frissességüket. 

A szakmai hátteret Varga TündeVital Corner by ToZo táplálékkiegészítő szakértő és a Ponte szakembereinek sokéves vendéglátói tapasztalata erősíti. Desszertekben pedig a FitCandy, (Jarjabka Szilvia) mint a diétás édességek szakértője a foodmethods tökéletes partnere.

A magas minőségi elvárások és kedvező ár mellett a szolgáltatás kiemelt előnye, hogy a teljes menüt elemenként tudjuk összeállítani.

Ételeinken folyamatosan fejlesztünk, kombináljuk őket táplálékkiegészítőinkkel és figyelembe vesszük a tápanyag egyensúlyokat is.

Minden gondoskodásunkkal koncentrálunk arra, hogy a legjobbat hozhassátok ki magatokból!

Tozo
Foodmethods logó

Referenciák

Intelligent logó

Intelligent methods of sportlife

Egységes, egyedi rendszert kialakítva, összetett módon nyújt segítséget az oktatás, az intelligens edzés, a táplálékkiegészítés és az egészséges táplálkozás területén a mindennapokban azok számára, akik az egészséges életmódra voksolnak. Megalapozottságát a több, mint 30 éves szakmai tapasztalat adja, magasan kvalifikált munkatársak közreműködésével.
Foodmethods logó

Egészséges ételeink készítői

Szakácsaink

Minden, amit a konyha művészetéről tudni kell, azt ők már elsajátították. Nincs más dolgunk, mint élvezni ételeik különleges ízét.
Szarvas Péter

Szarvas Péter

Józsa Andrea

Józsa Andrea

Foodmethods logó

FOODMETHODS BACKSTAGE

hu_HU